@endphp
decoration image

Grönsaks-jalapenonugget och grönsakspita med pepparrotstsatsiki

Ingredienser

8

8 portioner

660 g, Pitabröd

840 g, Apetit Grönsaks-jalapenonuggetar

300 g, Strimlor av amerikansk sallad

200 g, Tomatskivor

200 g, Strimlad paprikamix, färsk

100 g, Rödlöksringar, färska

Pepparrotstsatsiki:

200 g, Gurkstrimlor, färsk

0.5 g, Riven pepparrot

0.3 g, Vitlök

200 g, Turkisk yoghurt, laktosfri

50 g, Honung

0.3 g, Salt

0.03 g, Svartpeppar

Portionsstorlek: 310 g

Tillagning:

1) Blanda alla ingredienser till pepparrotstsatsikin
med varandra.
2) Lägg i uppvärmda grönsaks-jalapenonuggetar i
pitabrödet samt strimlad amerikansk sallad, tomatskivor,
paprikastrimlor och ringar av rödlök.
3) Häll på pepparrotstsatsikin.