
Quorn spenatpasta med ädelost
/https%3A%2F%2Fapetit.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F03%2F1Qourn-med-spenat.jpg)
Ingredienser
25 portioner
375 g, Cashewnötter
1875 kg, Quorn kub
425 g, Purjolöksring
625 g, Vispgrädde
1.25 kg, Apetit hackad spenat i bitar
7 g, Salt
4 g, Svartpeppar mald
2 g, Vitpeppar
1.25 kg, Penne pasta (Turin)
650 g, Ädelost
Gör så här
- Rosta de krossade cashewnötterna i ugnen i 140 grader i ca 10 minuter, tills de är fint bruna.
- Stek Quorn-tärningarna tills de fått fin färg på ytan. Lägg på purjolökskivorna och fräsa. Koka upp pastavattnet. Tillsätt grädden till Quorn och låt pastan koka upp. Tillsätt spenaten och kryddorna i grädden, låt puttra.