decoration image

Buffalo wings med varm honungsmajonnäs & ranchdipp

Ingredienser

2

300 g, Blomkålswings buffalo

Ranch Dip

1.5 dl, Majonnäs

1 msk, Hackad gräslök

1 msk, Hackad dill

1 msk, Hackad persilja

0.5 tsk, Salt

0.5 tsk, Svartpeppar

0.25 msk, Lökpulver

1.5 dl, Mjölk

2 tsk, Citronsaft

Varm honungsmajonnäs

3 msk, Majonäs

1 msk, Chili

1 tsk, Honung

en nypa salt

2.5 dl. Limejuice

1 tsk, Sesamfrön

Gör så här

  1. Ranchdippen: hacka gräslök, dill och persilja. Blanda alla övriga ingredienser i en skål till en pasta, förutom mjölk och citronsaft. Tillsätt mjölk och citronsaft, blanda tills det är jämnt genom att vispa kraftigt. Låt krydda i en timme, såsen tjocknar i väntan.
  2. Förbered den varma honungsmajonnäsen: blanda alla ingredienser i en skål.
  3. Rosta blomkålsvingarna på ugnsplåt i 250 grader eller 230 grader med luftcirkulation på översta ugnshyllan i ca 15 minuter eller tills wings ser krispiga ut och har fått färg på ytan.
  4. Lägg wings på ett serveringsfat, strö över gräslök eller vårlök om du vill.
  5. Lägg även dipparna i samma serveringsfat i små skålar. Avsluta din varma honungsmajonnäs med sesamfrön och ranchlök, om så önskas.