decoration image

Ärt- och blomkålssallad

Ingredienser

2

0.5 st, Blomkål

125 g, Apetit små fina ärter

0.5 st, Avokado

0.5 msk, Limejuice

1 st, Hjärtsallad

25 g, Ruccola

25 g. Parmesan

Sås

0.25 dl, Olivolja

0.25 tsk, Salt

0.25 tsk, Socker

0.5 tsk. Limejuice

Mald svartpeppar

Gör så här

  1. Skär blomkålen i knoppar och koka tills den är mjuk i vattnet kryddat med salt. Häll av blomkålen. Värm ärtorna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skiva avokadon och pensla ytan med limejuice. Skär bort stjälken på hjärtsallaten och tvätta salladen.
  3. Förbered dressingen genom att blanda ihop alla dressingens ingredienser och blanda ner i ärt-blomkålssalladen.