@endphp
decoration image

Buffalo wings med varm honungsmajonnäs & ranchdipp

Ingredienser

2

300 g, Blomkålswings buffalo

Ranch Dip

1.5 dl, Majonnäs

1 msk, Hackad gräslök

1 msk, Hackad dill

1 msk, Hackad persilja

0.5 tsk, Salt

0.5 tsk, Svartpeppar

0.25 msk, Lökpulver

1.5 dl, Mjölk

2 tsk, Citronsaft

Varm honungsmajonnäs

3 msk, Majonäs

1 msk, Chili

1 tsk, Honung

en nypa salt

2.5 dl. Limejuice

1 tsk, Sesamfrön

Gör ranchdippen: hacka gräslök, dill och persilja. Blanda alla övriga ingredienser i en skål till en pasta, förutom mjölk och citronsaft. Tillsätt mjölk och citronsaft, blanda tills det är jämnt genom att vispa kraftigt. Låt krydda i en timme, såsen tjocknar i väntan.

Förbered den varma honungsmajonnäsen: blanda alla ingredienser i en skål.

Rosta blomkålsvingarna på ugnsplåt i 250 grader eller 230 grader med luftcirkulation på översta ugnshyllan i ca 15 minuter eller tills Wings ser krispiga ut och har fått färg på ytan.

Lägg Wings i ett serveringsfat, strö över gräslök eller vårlök om du vill.

Lägg även dipparna i samma serveringsfat i små skålar. Avsluta din varma honungsmajonnäs med sesamfrön och ranchlök, om så önskas.