
Buffalo wings med varm honungsmajonnäs & ranchdipp
/https%3A%2F%2Fapetit.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F01%2Fmedium-665fd8ade204f5fe3a3e34378a5503ed.jpg)
Ingredienser
300 g, Blomkålswings buffalo
Ranch Dip
1.5 dl, Majonnäs
1 msk, Hackad gräslök
1 msk, Hackad dill
1 msk, Hackad persilja
0.5 tsk, Salt
0.5 tsk, Svartpeppar
0.25 msk, Lökpulver
1.5 dl, Mjölk
2 tsk, Citronsaft
Varm honungsmajonnäs
3 msk, Majonäs
1 msk, Chili
1 tsk, Honung
en nypa salt
2.5 dl. Limejuice
1 tsk, Sesamfrön
Gör ranchdippen: hacka gräslök, dill och persilja. Blanda alla övriga ingredienser i en skål till en pasta, förutom mjölk och citronsaft. Tillsätt mjölk och citronsaft, blanda tills det är jämnt genom att vispa kraftigt. Låt krydda i en timme, såsen tjocknar i väntan.
Förbered den varma honungsmajonnäsen: blanda alla ingredienser i en skål.
Rosta blomkålsvingarna på ugnsplåt i 250 grader eller 230 grader med luftcirkulation på översta ugnshyllan i ca 15 minuter eller tills Wings ser krispiga ut och har fått färg på ytan.
Lägg Wings i ett serveringsfat, strö över gräslök eller vårlök om du vill.
Lägg även dipparna i samma serveringsfat i små skålar. Avsluta din varma honungsmajonnäs med sesamfrön och ranchlök, om så önskas.