
Kyckling i hoisinsås med wokade grönsaker och nudlar
/https%3A%2F%2Fapetit.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F03%2Fad.jpg)
Ingredienser
100 g, äggnudlar
0.5 msk, olja
150 g. kyckling
250 g, Apetit nordisk wok med grönkål
100 g, Apetit sugar snaps
2 msk, hoisinsås
1 msk, sesamolja
För servering
0.5 msk, rostade sesamfrön
1 msk, koriander
Gör så här
- Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen och kyl dem.
- Dela kyckling till remsor
- Hetta upp oljan i en panna och stek remsorna tills de fått fin färg. Tillsätt grönsakerna och fortsätt steka i några minuter, rör hela tiden i blandningen.
- Blanda i hoisinsåsen och nudlarna. Rör om tills nudlarna är genomvärmda och rör till sist i sesamoljan. Avsluta med sesamfrön och hackad koriander.