decoration image

Grönsaksbiffar med varm coleslaw

Ingredienser

25

25 portioner

Sås

1.64 kg, Creme fraiche

80 g, Vitlökspulver

25 g, Koriander, färsk

20 g, Salt

50 g, Färskpressad limejuice

3.5 kg, Apetit grönsaksbiffar, frysta

Soja-kålsallad

12 g, Rapsolja

4 kg, strimlad kål

20 g, Sesamolja

1230 g, Apetit Broccoli, fryst

185 g, Grönkål hackad

40 g, Sojasås, lätt

Gör så här

  1. Förbered såsen: blanda ner övriga ingredienser i crème fraichen och rör om. Låt den marinera kallt i minst 15 minuter.
  2. Lägg grönsaksbiffarna i en GN-form, överlappande varandra. Värm biffarna i en kombinerad ugn på 160 grader, luftfuktighet 30 %, i ca 20-25 minuter.
  3. Fräs den strimlade kålen i en stekpanna tills de börjar koka något. Tillsätt broccoli, hackad grönkål och soja. Sjud i cirka 5 minuter, tills broccolin är lite kokt men fortfarande krispig. Servera grönsaksbiffarna med sojasås.