
Grönsaksbiffar med varm coleslaw
/https%3A%2F%2Fapetit.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F02%2FGronsaksbiff.jpg)
Ingredienser
25 portioner
Sås
1.64 kg, Creme fraiche
80 g, Vitlökspulver
25 g, Koriander, färsk
20 g, Salt
50 g, Färskpressad limejuice
3.5 kg, Apetit grönsaksbiffar, frysta
Soja-kålsallad
12 g, Rapsolja
4 kg, strimlad kål
20 g, Sesamolja
1230 g, Apetit Broccoli, fryst
185 g, Grönkål hackad
40 g, Sojasås, lätt
Gör så här
- Förbered såsen: blanda ner övriga ingredienser i crème fraichen och rör om. Låt den marinera kallt i minst 15 minuter.
- Lägg grönsaksbiffarna i en GN-form, överlappande varandra. Värm biffarna i en kombinerad ugn på 160 grader, luftfuktighet 30 %, i ca 20-25 minuter.
- Fräs den strimlade kålen i en stekpanna tills de börjar koka något. Tillsätt broccoli, hackad grönkål och soja. Sjud i cirka 5 minuter, tills broccolin är lite kokt men fortfarande krispig. Servera grönsaksbiffarna med sojasås.