decoration image

Mörtfiskpinne 25 g/ 4 kg

Om produkten

Fiskpinnar tillverkad av finländska insjöfisk. Kryddad med laktosfri grädde och emmentalost, som ger pinnarna en mjuk smak.

Glutenfri, laktosfri, sojafri, högt innehåll av omega 3-fettsyror och proteinrik.

Tillagning

Frysta i kombinationsugn i 170 °C, 20-25 min. Värden kan variera mellan olika ugnar

Ingredienser

MÖRTFISK (Rutilus rutilus) fångad från Finlands sjöar och havsområden i varierande
proportioner 55 %, rapsolja, finländsk laktosfri vispGRÄDDE, finländsk potatis, glutenfri
panering (rismjöl, kikärtmjöl, majsstärkelse, salt, dextros), finländsk emmentalOST,
finländska potatisflingor, ÄGGVITEpulver, ärtfiber, modifierad majsstärkelse, joderat salt,
svartpeppar. Tillsatt salt 0,7 %. Inhemsk andel 83 %.

Vikt

4 kg ( 160 st, à 25 g)

Recept kopplade till produkten

Nordisk mörtfiskpinnar med kornris och romescosås