
Blomkålswings med gochujang Dip
/https%3A%2F%2Fapetit.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F01%2Fblomkalsvingart-1.jpg)
Ingredienser
20 portioner
Gochujang Dip:
300 g, Gochujang-pasta
3 dl, vitvinsvinäger
300 g, rörsocker
4 g, sesamfrön rostade
3 g, riven vitlöksklyfta
Vegansk wasabi majonnäs:
100 g, wasabipasta
Ranch Dip:
800 g, majonnäs vegansk
200 g, crème fraiche Havre
4 g, citronsaft
0.2 g, dill, torkad
0.2 g, persilja, torkad
0.2 g, gräslök, torkad
0.6 g, vitlökspulver
0.6 g, lökpulver
0.2 g, svartpeppar
Blomkålsvingar:
6 kg, Apetit blomkålsvingar
0.2 g, salt
Gör så här
- Blanda dipp ingredienserna.
- Stek blomkålsvingarna knapriga i 185-grader olja i omgångar i 4-7 minuter och smaka av med salt på slutet.
TIPS: Du kan även krydda blomkålsvingarna med valfri kryddblandning. Utveckla din egen kryddblandning!