decoration image

Blomkålswings med gochujang Dip

Ingredienser

20

20 portioner

Gochujang Dip:

300 g, Gochujang-pasta

3 dl, vitvinsvinäger

300 g, rörsocker

4 g, sesamfrön rostade

3 g, riven vitlöksklyfta

Vegansk wasabi majonnäs:

100 g, wasabipasta

Ranch Dip:

800 g, majonnäs vegansk

200 g, crème fraiche Havre

4 g, citronsaft

0.2 g, dill, torkad

0.2 g, persilja, torkad

0.2 g, gräslök, torkad

0.6 g, vitlökspulver

0.6 g, lökpulver

0.2 g, svartpeppar

Blomkålsvingar:

6 kg, Apetit blomkålsvingar

0.2 g, salt

Gör så här

  1.  Blanda dipp ingredienserna.
  2. Stek blomkålsvingarna knapriga i 185-grader olja i omgångar i 4-7 minuter och smaka av med salt på slutet.

TIPS: Du kan även krydda blomkålsvingarna med valfri kryddblandning. Utveckla din egen kryddblandning!

Liknande recept

Blomkålswings med gochujang Dip