@endphp
decoration image

Blomkålsvingar med gochujang Dip

Ingredienser

20 portioner

Gochujang Dip

0.3 kg, Gochujang-pasta

0.3 kg, vitvinsvinäger

0.3 kg, rörsocker

0.04 kg, Sesamfrön rostade

0.03 kg, Riven vitlöksklyfta

Vegansk wasabi majonnäs:

0.1 kg, Wasabipasta

Ranch Dip:

0.8 kg, Majonnäs vegansk

0.2 kg, Crème fraiche Havre

0.04 kg, Citronsaft

0.002 kg, Dill, torkad

0.002 kg, Torkad persilja

0.002 kg, Torkad gräslök

0.006 kg, Vitlökspulver

0.006 kg, Lökpulver

0.002 kg, Svartpeppar

Blomkålsvingar:

6 kg, Blomkålsvingar

0.002 kg, Salt

  1. Blanda dipp ingredienserna.
  2. Stek blomkålsvingarna knapriga i 185-gradig olja i små omgångar i 4-7 minuter och smaka av med salt på slutet.
  3. TIPS: Du kan även krydda blomkålsvingarna med valfri kryddblandning. Utveckla din egen kryddblandning!