Blomkålsvingar med gochujang Dip
Ingredienser
20 portioner
Gochujang Dip
0.3 kg, Gochujang-pasta
0.3 kg, vitvinsvinäger
0.3 kg, rörsocker
0.04 kg, Sesamfrön rostade
0.03 kg, Riven vitlöksklyfta
Vegansk wasabi majonnäs:
0.1 kg, Wasabipasta
Ranch Dip:
0.8 kg, Majonnäs vegansk
0.2 kg, Crème fraiche Havre
0.04 kg, Citronsaft
0.002 kg, Dill, torkad
0.002 kg, Torkad persilja
0.002 kg, Torkad gräslök
0.006 kg, Vitlökspulver
0.006 kg, Lökpulver
0.002 kg, Svartpeppar
Blomkålsvingar:
6 kg, Blomkålsvingar
0.002 kg, Salt
- Blanda dipp ingredienserna.
- Stek blomkålsvingarna knapriga i 185-gradig olja i små omgångar i 4-7 minuter och smaka av med salt på slutet.
- TIPS: Du kan även krydda blomkålsvingarna med valfri kryddblandning. Utveckla din egen kryddblandning!