
BBQ rödbetsburgare
/https%3A%2F%2Fapetit.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F02%2FApetit_street_food_Vegaaninen_punajuuriburger-1.jpg)
Ingredienser
20 portioner
2 dl, Rödvinsvinäger
6 dl, Vatten
1 kg, Coleslaw (kål och morot)
320 g, Vegansk majonnäs
60 g, Vitvinsvinäger
80 g, Socker
6 g, Salt
1.2 kg, Apetit rödbetsbiffar, frysta
1.2 kg, Hamburgerbröd 70 g
0.35 g, BBQ sås
0.25 g, Ruccola
Gör så här
- Blanda rödvinsvinäger, socker och vatten och koka tills sockret smält. Häll buljongen över rödlöken och låt dem marinera i minst ett par timmar.
- Blanda majonnäs, vitvinsvinäger, socker och salt i coleslawen. Stek Apetit rödbetsbiffarna på båda sidor i en oljad panna eller på grill på medelvärme.
- Rosta hamburgerbullarnas snittytor på grill eller i panna. Bred BBQ-sås på botten av bullen och lägg rödbetsbiffarna ovanpå. Lägg picklad rödlök och coleslaw på rödbetssteken och garnera med ruccola. Lägg locket smord med BBQ-sås ovanpå.