decoration image

BBQ rödbetsburgare

Ingredienser

20

20 portioner

2 dl, rödvinsvinäger

6 dl, vatten

1 kg, coleslaw (kål och morot)

320 g, vegansk majonnäs

60 g, vitvinsvinäger

80 g, socker

6 g, salt

1.2 kg, Apetit rödbetsbiffar, frysta

1.2 kg, hamburgerbröd 70 g

0.35 g, BBQ sås

0.25 g, ruccola

Gör så här

  1. Blanda rödvinsvinäger, socker och vatten och koka tills sockret smält. Häll buljongen över rödlöken och låt dem marinera i minst ett par timmar.
  2. Blanda majonnäs, vitvinsvinäger, socker och salt i coleslawen. Stek Apetit rödbetsbiffarna på båda sidor i en oljad panna eller på grill på medelvärme.
  3. Rosta hamburgerbullarnas snittytor på grill eller i panna. Bred BBQ-sås på botten av bullen och lägg rödbetsbiffarna ovanpå. Lägg picklad rödlök och coleslaw på rödbetssteken och garnera med ruccola. Lägg locket smord med BBQ-sås ovanpå.

Liknande recept

BBQ rödbetsburgare