@endphp
decoration image

Blomkålsvingar med gochujang Dip

Ingredienser

20

20 portioner

Gochujang Dip:

300 g, Gochujang-pasta

3 dl, vitvinsvinäger

300 g, rörsocker

4 g, Sesamfrön rostade

3 g, Riven vitlöksklyfta

Vegansk wasabi majonnäs:

100 g, Wasabipasta

Ranch Dip:

800 g, Majonnäs vegansk

200 g, Crème fraiche Havre

4 g, Citronsaft

0.2 g, Dill, torkad

0.2 g, Torkad persilja

0.2 g, Torkad gräslök

0.6 g, Vitlökspulver

0.6 g, Lökpulver

0.2 g, Svartpeppar

Blomkålsvingar:

6 kg, Blomkålsvingar

0.2 g, Salt

  1. Blanda dipp ingredienserna.
  2. Stek blomkålsvingarna knapriga i 185-gradig olja i små omgångar i 4-7 minuter och smaka av med salt på slutet.
  3. TIPS: Du kan även krydda blomkålsvingarna med valfri kryddblandning. Utveckla din egen kryddblandning!