
Blomkålsvingar med gochujang Dip
/https%3A%2F%2Fapetit.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F01%2Fblomkalsvingart-1.jpg)
Ingredienser
20 portioner
Gochujang Dip:
300 g, Gochujang-pasta
3 dl, vitvinsvinäger
300 g, rörsocker
4 g, Sesamfrön rostade
3 g, Riven vitlöksklyfta
Vegansk wasabi majonnäs:
100 g, Wasabipasta
Ranch Dip:
800 g, Majonnäs vegansk
200 g, Crème fraiche Havre
4 g, Citronsaft
0.2 g, Dill, torkad
0.2 g, Torkad persilja
0.2 g, Torkad gräslök
0.6 g, Vitlökspulver
0.6 g, Lökpulver
0.2 g, Svartpeppar
Blomkålsvingar:
6 kg, Blomkålsvingar
0.2 g, Salt
- Blanda dipp ingredienserna.
- Stek blomkålsvingarna knapriga i 185-gradig olja i små omgångar i 4-7 minuter och smaka av med salt på slutet.
- TIPS: Du kan även krydda blomkålsvingarna med valfri kryddblandning. Utveckla din egen kryddblandning!