Grönsaks-jalapenonugget och grönsakspita med pepparrotstsatsiki
Ingredienser
8 portioner
0.66 kg Pitabröd
0.84 kg Apetit Grönsaks-jalapenonuggetar
0.3 kg Strimlor av amerikansk sallad
0.2 kg Tomatskivor
0.2 kg Strimlad paprikamix, färsk
0.1 kg Rödlöksringar, färska
Pepparrotstsatsiki:
0.2 kg Gurkstrimlor, färsk
0.005 kg Riven pepparrot
0.003 kg Vitlök
0.2 kg Turkisk yoghurt, laktosfri
0.05 kg Honung
0.003 kg Salt
0.0003 kg Svartpeppar
Kvantitet 2,480 kg
Antal portioner 8
Portionsstorlek 310g
Tillagning:
1) Blanda alla ingredienser till pepparrotstsatsikin
med varandra.
2) Lägg i uppvärmda grönsaks-jalapenonuggetar i
pitabrödet samt strimlad amerikansk sallad, tomatskivor,
paprikastrimlor och ringar av rödlök.
3) Häll på pepparrotstsatsikin.